Hyra container, en lösning på tillfällig förvaring

För många som flyttar uppstår problemet med hur du förvarar ditt bohag i väntan på ny bostad. Det samma gäller om du måste renovera. Om din bostad behöver saneras eller om du tillfälligt måste ta hand om något i väntan på en mer permanent lösning. Hyra container är då både praktiskt och ett prisvärt alternativ. Du får den levererad till önskad plats. Den kan sen stå kvar där eller placeras på säker plats i väntan på ny adress.

Hyra container

OTM i Osby, Skåne är specialiserade på förvaringslösningar och har under många år utvecklat möjligheten. En lösning på tillfällig förvaring kräver kanske inget mer än ett säkert utrymme under en kortare period. Men beroende på årstid och längd på förvaringen, så kan det behövas ström och värme. Vi modifierar våra containers utifrån dina önskemål. Om ditt behov är permanent så kan även försäljning vara ett alternativ.

Köpa container

OTM erbjuder containers i olika storlekar. Med eller utan modifiering. Många väljer att köpa container till förvaring av bilar, motorcyklar etc. Som ett extra garage. Det ger dig även möjlighet att klä om din container eller inreda den utifrån behov. Vill du redan från början ha en inredd container så modifierar vi den som du önskar. Den kan utrustas med el, vatten och värme. Fönster och dörrar är ett populärt alternativ, vilket gör din container till ett extra garage. En flexibel lösning oavsett vad som händer i framtiden.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda när det gäller förvaring, så är du välkommen att höra av dig. Vi tar fram alternativ som passar och en offert att fundera på. Vi finns med våra transporter och containers i Osby, Skåne, men har vår verksamhet i hela södra Sverige. Vårt lager av containers finns i Osby även om vi också förmedlar lösningar direkt till våra kunder.

Kontakta oss om du vill Köpa container eller Hyra container som en lösning på tillfällig förvaring!

Köpa container
köpa container

Osby Truck & Maskin AB

Radiatorvägen 9 · 283 43 Osby · Skåne, SVERIGE
+46 (0)479 121 47